www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
0 Az Ön kosara 0 Ft

Green Toys

Hogyan készítünk 100%-ban újrahasznosított játékokat.

A minőség és a biztonság megszállottjai vagyunk, hogy Önnek ne kelljen. Nyitott könyv vagyunk a működésünkkel kapcsolatban. 

A Green Toys Inc. alapvetően mindig is környezetbarát játékgyártó cég volt. Valójában azt mondjuk, hogy számunkra "minden nap a Föld napja". A fenntarthatóság és a játékosság iránti elkötelezettségünk a DNS-ünk része, és reméljük, hogy másokat is inspirálni tudunk arra, hogy osztozzanak ebben a szenvedélyben.

A 100%-ban újrahasznosított anyagainktól kezdve az amerikai gyártásunkig felhívjuk a figyelmet a fenntarthatóságra, miközben megkérdőjelezhetetlenül biztonságos termékeket kínálunk. Hiszünk abban, hogy a környezeti változások ösztönzésének legjobb módja, ha az emberek által megvásárolt és nap mint nap használt termékeken keresztül ösztönözzük őket - és esetünkben ez a mi esetünkben a gyermekek számára készült termékek.

Törődünk a gyerekeiddel - azzal, hogyan játszanak, mivel játszanak, és mit hoz a jövő. Folyamatosan kutatunk és újítunk, hogy a lehető legjobb termékeket kínáljuk egy mindenki számára játékos bolygóért.

Több a gyártóról Kevesebb megjelenítése
Életkor a (1)
Címke
2 terméket rendezve:
24 óra
14 855 Ft áfával
24 óra
19 815 Ft áfával
| 1 |