www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
0 Az Ön kosara 0 Ft

Rólunk

Nelun, Kft. vállalat 2006 végén kezdte meg üzleti tevékenységét.

Az első két évben a cég a 24 hónapos korig terjedő csecsemőruházat gyártására és értékesítésére összpontosított, majd a következő években a kollekciót gyermektextíliákkal bővítette, egészen a hétéves korig terjedő gyermekméretekig.

Az első két évben a vállalat a csecsemőruházat gyártására és értékesítésére összpontosított.

Fennállása során a vállalat kínálatát kibővítette harisnyák, baba- és csecsemősapkák, esőkabátok, csizmák széles választékával és a kicsiknek szánt játékok kínálatával.
Minden termékét a PIDILIDI márkanév alatt forgalmazza.

A vállalat székhelye Kijevben található, ahol új raktárépületeket is építettek. A kínálatot és az értékesítést három csehországi és egy szlovákiai kereskedelmi képviselőnk végzi.
Félévente egy színes katalógus jelenik meg az aktuális kollekcióval, amelyet automatikusan elküldünk üzleti partnereinknek.

A Nelun cég és termékei Csehországban és Szlovákiában egy jól kiépített, több mint 1000 ügyfelet számláló hálózaton keresztül képviseltetik magukat.
Minden tekintetben igyekszünk alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez, és a tervezést, az anyagokat és a technológiát is alárendeljük annak, hogy termékeink a legigényesebb kritériumoknak is megfeleljenek.

Termékeink minőségét és különösen biztonságosságát az ITC Zlín (Institute for Testing and Certification) vizsgálja, amely biztonsági tanúsítványokat állít ki termékeinkre.Munkatársaink és termékeink minőségét bizonyítja az a tény, hogy partnerei lettünk néhány ismert licencadónak és a Cseh Televíziónak. Gyűjteményünkben megtalálhatók a Mole és barátai, Maxips Fik, Amálka, František és Fanynka és mások.

A Nelun, spol. s r.o. célja, hogy minőségi, design vonzó, funkcionális és megfizethető termékekkel gazdagítsa a piacot. A több mint 3.000 tételből álló termékkínálatunkat folyamatosan alapos elemzésnek vetjük alá, hogy rugalmasan tudjuk kínálni az aktuálisan értékesített termékek széles választékát, mindig nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy ügyfeleink számára a lehető legalacsonyabb árakat és optimális feltételeket biztosítsuk. Arra törekszünk, hogy a minőségi szolgáltatás legyen hosszú távú üzleti kapcsolataink alapja.

Hiszünk abban, hogy termékeinket megkedveli majd, és azok az Ön termékkínálatának minőségi részévé válnak.

 

Nagykereskedelem

Kinek szól a nagykereskedelmi ajánlat?

 • Ha van egy kövesboltod
 • Ha van E-shopja

A partnerprogramunk tagságának előnyei

 • Követni tudja a megrendelésének státuszát
 • Elsőként értesülhet a kedvezményekről és akciókról
 • Egyedi árak a VO partnerek számára

Legyen nagykereskedelmi partnerünk

 1. Megjelentkezés
 2. A regisztráció során ne felejtse el kitölteni a "Vásárolok a cégem számára" opciót - itt (ne felejtse el megadni az ÁFA számát és a cég nevét).
 3. .
 4. 24 órán belül megkapja a hozzáférési engedélyt.
 5. Válassza ki az árukat nagykereskedelmi áron.
 6. A MINOTI márka mellett a PIDILIDI és a BUGGA márkák is megrendelhetők.
Regisztráció