www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
0 Az Ön kosara 0 Ft

Szállítás és fizetés

Magyar Köztársaság - csak forintban történő fizetés

Fizetés kézbesítéskor:

Ön a megrendelt árut kézbesítéskor készpénzzel vagy bankkártyával (ha a futár rendelkezik működő terminállal) fizeti ki a DPD futárnak a csomag átvételekor. 


Az utánvétes fizetés 685 HUF-val kerül felszámításra.  Előre fizetéssel pénzt takaríthat meg, mivel a szolgáltatás ingyenes.

Fizetés banki átutalással:

A klasszikus banki átutalás esetén automatikusan elküldjük Önnek a fizetési dokumentumokat az e-mail címére. Ez a fizetési mód ingyenes.

Banki átutalással történő előrefizetés esetén:

  • a szállítás időpontját befolyásolhatja a fizetés dátuma (az árut csak azután küldjük el, hogy a fizetés jóváírásra került a számlánkon, és a fizetés a megrendeléssel párosul),
  • .
  • A fizetés és a megrendelés összekapcsolása akár két munkanapot is igénybe vehet a mi oldalunkon, ha rossz változó szimbólumot ad meg.
  • az összeget legkésőbb a megrendelés visszaigazolását követő 10 munkanapon belül jóvá kell írni a számlánkon, ellenkező esetben a megrendelést töröltnek tekinthetjük,

Online fizetés - ePayment:

- ePayment - Online fizetés bankkártyával előre:
Az online fizetés leggyorsabb módja. Adja meg kártyaszámát, lejárati dátumát és CVC-kódját - a kártya hátoldalán található aláírási csíkon található három számot - a ComGate Payment Gateway felületén. Az egészet a 3D Secure szabvány biztosítja, így valószínűleg egy numerikus kódot kell majd megadnia, amelyet SMS-ben kap a bankjától.

comgate card logók

Az online fizetéseket a ComGate Payment Gateway kezeli számunkra. A szolgáltató, a ComGate Payments, a.s. a Cseh Nemzeti Bank felügyelete alatt működő, engedélyezett pénzforgalmi intézmény. A fizetési átjárón keresztül történő fizetések teljes mértékben biztonságosak, és minden információ titkosított.

Az ePayment szolgáltatással történő fizetés ingyenes.

Szállítás:
Az árut a megrendeléstől számított 24 órán belül szállítjuk munkanapokon (He-Pé) a nagykereskedésből (ESHOP). 

A küldeményt a futárnak (DPD, Zásilkovna) történő átadástól számított 72 órán belül kézbesítjük a megrendelőnek - munkanapokon (HÉT-PÉNTEK) érvényes.

Ingyenes postaköltség 30.000 HUF felett

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK - Magyarország - Kizárólag forintban történő fizetés

Currier Szállítás Kiszállítás

Készpénz, eFizetés,
Transzfer

Szállítási idő Szállítási kedvezmény
DPD - 30 kg 3600 HUF 730 HUF 0 HUF 48 óra (He-Pé) 44500 HUF fölött FREE
Csomagkuldo.hu: Futar Magyarorstágon - 5 kg 2200 HUF 730 HUF 0 HUF 48 óra (He-Pé) 30000 HUF fölött FREE
Csomagkuldo.hu: Futar Magyarorstágon -10 kg 3000 HUF 730 HUF 0 HUF 48 óra (He-Pé) 30000 HUF fölött FREE
Csomagkuldo.hu - 5 kg 1200 HUF 730 HUF 0 HUF 48 óra (He-Pé) 30000 HUF fölött FREE
Csomagkuldo.hu - 10 kg 2200 HUF 730 HUF 0 HUF 48 óra (He-Pé) 30000 HUF fölött FREE

A tényleges szállítási árak és az ingyenes szállítási korlátok némileg eltérhetnek a táblázatban megadottaktól a CZK-ról HUF-ra történő, aktuális árfolyamon történő átváltás miatt.