Különleges ajánlat: -10% a cipőkre és ruhákra. Érvényes az új és a már leárazott termékekre is.
www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
0 Az Ön kosara 0 Ft

Felfújható ujjak

A gyermek vízi kesztyű olyan védőeszköz, amely segít a gyermekeknek abban, hogy nagyobb stabilitást és magabiztosságot szerezzenek a vízben. Úgy tervezték őket, hogy úszótámaszt nyújtsanak, és segítsenek a gyermekeknek a felszínen maradni.

A gyermek vízi kesztyűk általában úszóképes anyagból készülnek, például habanyagból vagy levegővel töltött műanyag kamrákból. Ezeket az ujjakat úgy tervezték, hogy könnyen illeszkedjenek a gyermek karjára, és elegendő felhajtóerőt biztosítsanak.

A gyermek vízi ujjak fő célja, hogy a gyermekeknek úszási támogatást nyújtsanak, és növeljék a biztonságukat a vízben. Segítenek a gyermekeknek a felszínen maradni, miközben úszni tanulnak vagy a vízben játszanak. A vizes ujjakat gyakran használják medencékben, tavakban vagy strandokon való úszáskor.

Fontos, hogy a szülők vagy a felügyelők a gyermek karjának méretéhez igazodva válasszák ki a megfelelő méretű vízi ujjakat. A túl nagy vagy túl kicsi ujjak nem biztos, hogy elegendő támaszt nyújtanak. Az is fontos, hogy a gyermekeket viselésük közben felügyeljék, és ne hagyják őket felügyelet nélkül a vízben, még akkor sem, ha ujjat viselnek.

A gyermek vízi ujjak nagyszerű eszközt jelentenek az úszni tanuló vagy úszni nem tudó gyermekek számára. Magabiztosságot és biztonságot nyújtanak nekik a vízben, miközben élvezik a vízi tevékenységeket. Fontos azonban megjegyezni, hogy a vízikesztyű nem garantálja az abszolút biztonságot, és a gyermekeket mindig felügyelni és megfelelően oktatni kell, amikor a vízben vannak.

9 terméket rendezve:
24 óra
620 Ft áfával
24 óra
805 Ft áfával
24 óra
760 Ft áfával
24 óra
1 225 Ft
1 070 Ft áfával
24 óra
1 225 Ft áfával
24 óra
1 380 Ft
1 225 Ft áfával
24 óra
1 380 Ft
1 225 Ft áfával
24 óra
1 535 Ft
1 380 Ft áfával
| 1 |