www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
0 Az Ön kosara 0 Ft

30 napos visszatérési garancia

30 napos visszatérítési politika


Kedves vásárlóink,

Még mindig szeretnénk meglepni Önöket szolgáltatásaink minőségével, és folyamatosan előremozdítani azokat! Nálunk azt a luxust élvezheti, hogy a webáruházunkon keresztül vásárolt árukat 30 napon belül visszaküldheti.

  • Nem biztos benne, hogy a megfelelő terméket rendelte? Nem biztos a méretben? Nálunk nem kockáztat semmit. Ha a PIDILIDI.HU-nél vásárol, nem kell aggódnia amiatt, hogy olyan árut vásárol, amivel nem elégedett, vagy amit nem tud visszavinni.
  • Minden PIDILIDI.HU vásárlónak lehetősége van a megrendelt árut indoklás nélkül visszaküldeni az áru átvételétől számított 30 napon belül.
  • Az egyetlen feltétel, hogy az árut hiánytalanul, sérülésmentesen, tisztán, használat vagy kopás jelei nélkül, eredeti csomagolásban és az összes mellékelt tartozékkal és ajándékkal együtt kell visszaküldeni.
  • Az Ingyenes visszaküldések előnyeit is kihasználhatja.Az ingyenes visszaküldések csak a megrendelt áru egy részének cseréjére, visszaküldésére vagy visszaküldésére és a csomagcímke használatára vonatkoznak. Mi fizetjük a visszaszállítást a kijevi raktárunkba. 

A termékek visszaküldésével vagy cseréjével kapcsolatos részletesebb információkat a itt

oldalon talál.