www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
0 Az Ön kosara 0 Ft

Rock Buggy Blue Scout, Wiky, 280328

Nem elérhető 
21 855 Ft áfával
Cikkszám: W280328
Termék száma: 8590331337552
A gyártó kódja: W280328

Termékleírás Rock Buggy Blue Scout, Wiky, 280328

Rock Buggy Blue Scout Wiky

Rock Buggy Új kék cserkészhez tartozik! Kövesse a kamera kijelző képét valós időben, lődd le a kaszkadarabok videóit, és készítsen fényképeket a kalandútról! Minden tárolódik a telefonodban vagy a tabletta memóriájában, és megosztja tapasztalatait a barátaival együtt.

A Rock Buggy nem kérdezi meg az utat. Ő megy hozzá. Nem állítja meg a füvet, az egyenlőtlenséget vagy a nagyfajtákat. Ez nem egy sprinter, amely könnyezi aszfaltot, mert az aszfalt csak azok számára szól, akik nem mehetnek saját útjukat.

A túlzottan ragasztó gumiabroncsoknak köszönhetően két 4x4 meghajtó, külön felfüggesztett kerekek és vízálló akkumulátor tárolása valóban páratlan autóvá válik a különböző akadályok teljesítéséhez.
& Bika; túlzottan ragasztó gumiabroncsok
& Bull; két motor, 4x4



& Bull; külön rúgás kerekek
& Bull; az akkumulátorok vízálló elhelyezése & Bull; Mobil vezérlés WiFi-en keresztül (legfeljebb 40 méter) - alkalmazás cseh és & Bull; két kamera pozíciók
& Bull; páratlan terepi permeabilitás
& Bull; frekvencia 2.4 GHz & nbsp;

Teljesítmény:
& Bull; akkumulátor töltse fel az USB-kábelt kb. 100 perces otthon & Bull; 4xaa elem (tartozék) szükséges a vezérlőben & Bull; Stamina 10-15 perc

Méret: 27 cm
& nbsp;

Letöltés QR kódok mobil alkalmazás iOS és <és href = " https://www.wikyhracky.cz/out/pictures/wysiwigpro/qr%20Kod%20android.png"utasroid .

Több a kategóriából
Játékok RC modellek

A termék paraméterei

Alapinformációk
Gyártó WIKY
Gender Unisex
Kor Junior (9-14 év)