www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
0 Az Ön kosara 0 Ft

Játék mérkőzés Super Mario, W018328

24 óra 
Elérhetõség az üzletekben
10 795 Ft áfával
Cikkszám: W018328
Termék száma: 3700126905964
A gyártó kódja: W018328

Termékleírás Játék mérkőzés Super Mario, W018328

kompakt doboz, kocka, játéktábla, kártyák

Kiváló kirakós játék fiatal és kicsit idősebb gyerekek számára. A játék célja 5 karakter vagy szimbólum sorba rendezése (vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan). Az egyszerű szabályok és a népszerű hősök miatt a játék minden gyereknek tetszeni fog! A játék során nemcsak a győzelemre törekedhetünk, hanem megpróbálhatjuk meghiúsítani ellenfelünk lépését is. Ez nem csak remek szórakozás, hanem a memória és a koncentráció edzése is.

A játék további előnye a kompakt doboz, amely minden családi kirándulást élvezetesebbé tehet!

A játék menete Előkészítés: Rendezze el az összes kockát a táblán úgy, hogy egy függőleges, vízszintes vagy átlós sorban legfeljebb két azonos kocka legyen. Kártyák kiosztása: Keverje meg a 15 karakterkép-kártyát, és osszon ki két kártyát minden játékosnak, képpel lefelé helyezve azokat a játékosok előtt lévő kijelölt mezőkre. A kártyákat nem lehet megjeleníteni! A játék kezdete: az első játékos úgy kezdi a játékot, hogy a bal felső sarokban lévő kockát áthelyezi a tábla másik oldalára, a második játékos elveszi ezt a kockát, és arra használja, hogy bármelyik másik kockát áthelyezze és kicserélje a táblán, a játékosok ezt a műveletet sorban megismétlik, és megpróbálják áthelyezni a megfelelő kockákat.

A játék célja 5 azonos kocka elhelyezése egy függőleges, vízszintes vagy átlós sorban. Előfordulhat, hogy az utolsó kockát egy üres lyukba kell helyeznie, hogy egy 5 kockából álló sort hozzon létre. Ha 5 azonos kockát helyeztél el egymás után, kiáltsd: "Kész!"

Több a kategóriából
Játékok
Játékok Közösségi játékok

A termék paraméterei

Alapinformációk
Technikai paraméterek
Életkor a 4+
Akkumulátorok NE
Magasság 27 cm
Szélesség 5 cm
Hosszúság 27 cm