Kattintson ide a 10%-os kedvezményért. Vagy adja meg a "10DOWN" kódot közvetlenül a kosárban. 
www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
0 Az Ön kosara 0 Ft

Roller Primo összecsukható piros, Globber, W012662

24 óra 
Elérhetõség az üzletekben
24 695 Ft áfával
Cikkszám: W012662
Termék száma: 4897070184831
A gyártó kódja: W012662

Termékleírás Roller Primo összecsukható piros, Globber, W012662

Robogó - piros, kerék hossza: 55.7cm, kormány magassága: 67.5-77.5cm, szélesség x hosszúság x magasság: 11 x 29 x 5.5cm, első x hátsó kerék átmérője: 121 x 80 cm, kerék anyaga: gumi/PU, csapágy típusa: ABEC 5


típus: országúti és városi, magasság: 95-140cm, terhelhetőség: 50kg, lábfék, váz anyaga: alumínium, kormány anyaga: gumi, 3 éves kortól alkalmas, megfelelő testmagasság: 100cm.

Az egyedülálló Primo összecsukható fényrobogó olyan újdonságként került bevezetésre, amely olyan funkciókat egyesít, amelyek egyértelműen verhetetlenné teszik más márkákhoz képest. Egyesíti magában a háromkerekű robogótól elvárt összes paramétert. Ez az egyetlen olyan modell a világon, amely számos egyedülálló tulajdonságot egyesít magában. Rendkívül könnyen összecsukható (csak a kerékrészen lévő gomb megnyomásával).Összecsukott helyzetben a fogantyú reteszelve van, így a robogó könnyedén húzható Ön mögött az úgynevezett "Trolley módban" Ergonomikus lábtartóval rendelkezik, csúszásgátló bevonattal. A hátsó kerék fölött a hatékony fékezés érdekében kompozit anyagból készült, meghosszabbított "extra hosszú" fékpofa futófelület található. Maga a robogó teste acélprofillal van megerősítve a maximális szilárdság érdekében. Ez az egyetlen robogó a kategóriájában, amely akár 50 kg-os súlyt is elbír.

Egyedülálló tulajdonsága a világító kerekek, amelyek nemcsak szép esztétikai kiegészítői, hanem biztonsági funkciót is jelentenek gyenge fényviszonyok között. A fogantyúk kellemes, mégis tartós anyagból készültek, megnövelt oldalsó vezetéssel a stabilabb illeszkedés érdekében. Az első kerekek átmérője akár 121 mm is lehet a stabilitás érdekében, míg az ABEC 5 csapágyak (amelyek ebben a szegmensben kivételnek számítanak) kiváló tehetetlenséggel és alacsony gördülési ellenállással garantálják a sima futást. Ezek a legjobb tulajdonságok és a verhetetlen ár együttesen a TOP szegmensbe emelik ezeket a francia robogókat. A robogók gyönyörű színválasztékban kaphatók, még a legigényesebb robogósok számára is.

3 kerekű robogó típusa

Max. 50 kg teherbírású
Magasság 67,5 - 77,5 cm
Hossz 57,5 cm
Bőség 28 cm
Súly 2,33 kg
Pörgésgátló igen ABEC 5 csapágyak
Kerékátmérő 2 x 121 mm elöl, 1x 80 mm hátul
Hátsó fék igen (acélszíjjal megerősített)
Előső fék nem
Világítású kerekek igen
Távvezérelt kormánymagasság állítás 3 pozícióban
Deszka anyaga/kialakítása kéttónusú design
Hajtogatási lehetőség igen (biztonságos integrált tolórendszer)
Külső - belső használat (sima felületeken)
Korhatár 3+

Több a kategóriából
Játékok Kerti játékok Gyermek robogók

A termék paraméterei

Alapinformációk
Gyártó Globber
Technikai paraméterek
Hosszúság 58 cm
Szélesség 28 cm
Magasság 79 cm
Életkor a 3+