www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
0 Az Ön kosara 0 Ft
Új nyári szandál PADY!

Új nyári szandál PADY!

Roman Opatřil Pénteken 05. 04. 2024 blog

A gyermek mezítlábas szandálokat általában úgy tervezték, hogy optimális alátámasztást és szabad lábmozgást biztosítsanak. Mivel a gyermekek lába még fejlődik, fontos, hogy a szandálok minőségi anyagból készüljenek, és elegendő védelmet és stabilitást nyújtsanak a láb megfelelő fejlődéséhez. Ezért a gyermek második és harmadik életéve között célszerű elkezdeni anatómiailag formázott talpbetéttel ellátott cipőket felvenni a gyermek cipőszekrényébe.

A Protetika mindezt a PADY kollekció új nyári szandáljai formájában kínálja.

A PADY szandálok megemelt orrmerevítővel rendelkeznek, hogy megvédjék a cipőt a sérülésektől. A rugalmas talp támogatja a láb természetes gördülését. A PADY szandálok további jellemzői közé tartozik az anatómiailag formázott, kivehető, puha bőrből készült talpbetét, amely biztosítja a járás kényelmét. A rögzítés 2 tépőzárral történik, amelyek lehetővé teszik a láb jobb rögzítését a cipőben.

A Protetika márka újdonsága ebben a kollekcióban egy új gumitalp. A Protetika tanúsított természetes anyagokat használ, amelyek biztosítják a cipők egészségügyi biztonságát.

A PADY szandál kollekció számos színválasztékot kínál.

Változatok fiúknak:

Változatok lányoknak:

Ne habozzon, szerezze be gyermekének ezeket a nagyszerű szandálokat a nyárra! Élvezze a nyarat a Protetika PADY új kollekciójával!