www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
0 Az Ön kosara 0 Ft
Márka bot Groundies

Márka bot Groundies

Roman Opatřil Szerdán 27. 03. 2024 blog

A Groundies azon a meggyőződésen alapul, hogy a mezítláb járás a legtermészetesebb, legélvezetesebb és legegészségesebb módja a mozgásnak. A cég a divat értelmes és holisztikus megközelítésének gondolatára épül. Ezért ötvözi a modern dizájnt és a fenntartható minőséget a mezítlábas járás egészségügyi előnyeivel. Így a mozgás legrégebbi és legtermészetesebb formáját napjaink értelmes trendjévé teszi.

Most válogathat kínálatunkból:

A GROUNDIES ACTIVE KNIT egy sportcipő, amely ideális minden aktív, mezítláb járni szerető ember számára. A szövött anyagnak köszönhetően úgy illeszkedik, mint egy kesztyű, rendkívül légáteresztő, könnyű és rugalmas. A cipő felnőtt méretben kapható.

A GROUNDIES AMSTERDAM és LOU egy kényelmes mezítlábas cipő gyerekeknek, amely az egyszerű tépőzáras rögzítésnek, a nyelvhurokkal való könnyű belépésnek és a talpán található gyermekbarát bal és jobb oldali jelöléseknek köszönhetően biztosítja a kényelmes mezítlábas élményt. A vékony és rugalmas talp az első lépésektől kezdve edzi a láb izmait is. A lábujjrész anatómiai formája kényelmes, szélesebb illeszkedést biztosít a lábnak a lábujjak területén, míg a légáteresztő OnSteam® mikroszálas bélés egészséges lábklímát biztosít. Puha kecskebőrből és tartós vászonból készült.

A GROUNDIES WOMEN NOVA GO1 női tornacipő a GO1 talppal. A kiváló minőségű nubuk és marhabőr anyagok keveréke és a lélegző OnSteam® mikroszálas bélés teszi a Nova GO1-et sokoldalú mezítlábas tornacipővé. Várd a színek és anyagok sikeres keverékét, a természetes mezítlábas érzést és az anatómiai lábujjdoboznak köszönhetően rengeteg helyet a lábujjak területén.

A GROUNDIES WOMEN NOVA GS1 az innováció szimbóluma, a modern esztétika szimbiózisa a luxussal és a valódi mezítlábas érzéssel. Ennek a tornacipőnek a kialakításában finom bőrből és velúrból készült, finoman kontrasztos elemek találhatók, exkluzív színválasztékkal és kifinomult márkajelzéssel a fűző közelében. A cipő lábbarát szabása és az érzékeny TrueSense® Barefoot talp nagyszerű kényelmet biztosít. A lélegző belső bélés hálóbólés mikroszálas OnSteam®mikroszálból készült.

Ne habozzon, és szerezze be a cipőjét a Groundies-tól! Van választékunk mind a GYEREKEK, mind a Felnőttek számára!!!