www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
0 Az Ön kosara 0 Ft
Ismerje meg a KEEN cipőket

Ismerje meg a KEEN cipőket

Roman Opatřil Csütörtökön 09. 05. 2024 blog

Ha azt mondjuk, Keen, sokaknak a kültéri kalandokhoz való kényelmes lábbelik jutnak eszébe. Ez az ikonikus márka a természettel való kapcsolat és az aktív életmód szimbólumává vált. A Keen márka megalakulása óta hírnevet szerzett innovatív technológiájával, tartósságával és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségével.

A Keen 2003-ban lépett be a lábbelik világába egy céllal: olyan lábbeliket kívánt létrehozni, amelyek a kényelmet és a teljesítményt a környezettudatossággal ötvözik. A márka alapítóit az a vágy motiválta, hogy alternatívát kínáljanak a hagyományos cipők és szandálok helyett.

A Keen egyik első modellje a NEWPORT kollekció, amely olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a széles szabású illeszkedés és a minőségi tömör gumitalp, beépített szabadalmaztatott lábujjvédelemmel. Ez a megerősített lábujj tökéletesen védi a gyermekek lábujjait minden szabadtéri játék és tevékenység során. A felsőrész anyaga strapabíró szövet és kiváló minőségű vízálló bőr kombinációja, öko tanúsítvánnyal. Az anatómiailag formázott és kivehető talpbetét gondoskodik a párnázásról járás közben. A kisebb méreteknél a rugalmas gyorsrögzítést a bokán átívelő tépőzáras pánt egészíti ki.

Üzletünkben a legelterjedtebb kollekció a SEACAMP kollekció. A KEEN Seacamp hibrid vízi szandált olyan aktív gyerekek számára tervezték, akik szeretnek vizesek lenni. Ez az alacsony profilú KEEN.CNX (egy olyan technológia, amely a cipőkben minimális lejtést biztosít a sarok és a lábujjak között, hatékony és könnyű kialakítású, minőségi külső talppal és párnázó hab középtalppal) nagyobb rugalmasságot és szabadságot biztosít a kis lábaknak. A tapadó gumitalpú külső talpnak, amely nem fogja felsúrolni a padlót, és a KEEN Secure Fit rögzítési rendszernek köszönhetően mindenre készen állnak.

Rengeteg színválaszték közül választhatsz!

     

(kattintson a képre a termékhez)

További kollekciók közé tartozik a CLEARWATER CNX, amely minimális eséssel rendelkező, alacsony profilú férfi és női szandálokat kínál. A felsőrész gyorsan száradó poliészter hevederből és minőségi vízálló bőrből készült. Az aktív mozgás érdekében értékelni fogja a gyorsan száradó bélést és a rugalmas poliuretán talpbetétet, amely támogatja a lábfej boltozatát. A LUFTCELL (sűrű hab közvetlen injektálásával létrehozott könnyű mag) technológiával készült könnyű PU középtalp tökéletes párnázottságot biztosít a lábfejben, a kiváló minőségű termoplasztikus poliuretánból készült külső talp pedig minden lépésnél gondoskodik a jó tapadásról. Finom, könnyű kivitelben lábujjvédelem is található. A cipő belseje ECO ODOR CONTROL technológiával van kezelve, amely csökkenti a mikropenész és a szagok kialakulását, ugyanakkor környezetbarát.

             

A KEEN Chandler CNX gyermek hibrid cipőcsaládjának nagyszerű választása, a Chandler CNX egy alacsony profilú, sokoldalú nyári cipő, amelyet a minimalista lábbelik ihlettek. Mindenekelőtt alacsony súlyával tűnik ki. A gyorsfűzés lehetővé teszi a könnyű felhúzást és a gyors rögzítést a gyermek lábán. A cipőben van egy nélkülözhetetlen szabadalmaztatott lábujjvédő is.

       

Ha megbízható partnert keres szabadtéri kalandozásaihoz, a Keen a választás, amelyre számíthat. Tegye magát és gyermekeit boldoggá a KEEN új cipőivel!