www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
0 Az Ön kosara 0 Ft

Ingyenes csere vagy visszaküldés

AZ ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

Nem tetszik? Nem illik? Nem számít. 

A törvény szerint 14 nap áll rendelkezésére, hogy indoklás nélkül visszaküldje, 30 napon belül visszaküldheti nekünk - ez a mi bónuszunk Önnek.

A visszaküldött termékeknek nem használtnak, eredeti állapotban, minden címkével, cipővel, eredeti csomagolással kell lenniük, hogy valaki mást is boldoggá tehessenek. Ellenkező esetben 700 HUF  kell levonnunk az eredeti árból, hogy újra rendbe hozzuk őket.

Ha Ön INGYENES AJÁNDÉKOT kapott a termékkel együtt, akkor azt a termékkel együtt ingyenesen visszaküldjük.

A küldeményt MINDIG egy visszaküldési űrlapnak (itt található) vagy a következő felirattal ellátott papírnak kell kísérnie:

 • RENDELÉSSZÁM
 • A NEVED
 • TERMÉKKÓD, HA VISSZAJÁRATOD
 • IBAN SZÁMLA    
Az átvételi elismervény nélküli csomagot nálunk tároljuk, és várjuk, hogy jelentkezzen.

Visszaút Csomagküldő keresztül - Packeta.hu (ingyenes)

 • A visszaküldeni kívánt terméket csomagként csomagolja be.
 • Tegye a kitöltött visszaküldési űrlapot a csomagba.
 • A visszaküldési űrlapot a számlával együtt küldött e-mailben vagy itt találja: Visszatérési űrlap
 • Nincs nyomtatója? Nem probléma, csak írja fel a rendelésszámát, a nevét, a visszaküldendő terméket, és ami a legfontosabb, a számlaszámát egy darab papírra, hogy tudjuk, hová kell visszaadnunk a pénzét.
 • Generáljon egy címkét az eredeti követési szám alapján a postázótól - ezt megtalálja a csomagon a Z betűvel kezdődő vonalkód alatt (lenti link), ragassza rá a csomagra és vigye el bármelyik Csomagküldő - Packeta.
 • .
 • Ha az árut DPD-vel szállítottuk ki, kérjük, küldjön egy címkét a info@pidilidi.cz e-mail címre - KÉRLEGESEN MEGADNI AZ ÖN MEGRENDELÉSÉNEK SZÁMÁT ((a DPD -n keresztül nem biztosítunk visszaszállítást)
 • .
 • Nincs nyomtatója? Nem probléma, csak fényképezze le a címkét a mobiltelefonjával, és mutassa meg a csomagküldőnek, aki kinyomtatja Önnek, és felragasztja a csomagra.
 • Nincs díj
 • Pár napon belül e-mailben jóváírást kap, így tudni fogja, hogy a csomag biztonságosan megérkezett a raktárunkba, a jóváírástól számított 14 napon belül visszatérítjük a pénzét.

Postán vagy más módon történő visszaküldés

Ha Önnek nem kényelmes az áru postai úton történő visszaküldése, akkor a csomagot közvetlenül a raktárunkba küldheti (saját költségén, SZÁLLÍTÁS NÉLKÜL) a Nelun s.r.o., E-shop Pidilidi, Za Humny 3301, 697 01 Kyjov, Csehország.

(saját költségen, NEM SZÁLLÍTÁS).

 

Áruk cseréje

Ez sajnos nem lehetséges. De leadhat egy új rendelést, és a nem kívánt darabokat visszaküldheti nekünk, és mi visszatérítjük a pénzét.

 

ÚJJÁVALÓSÍTÁS

Valami baj van? Sajnáljuk, de minden megoldható - írjon nekünk e-mailt a info@pidilidi.cz.

A reklamációt 30 napon belül megoldjuk, kicseréljük az árut, eltávolítható hiba esetén (csak cipőre vonatkozik) megjavítjuk. Kérjük, hogy tisztán és kimosva küldje el nekünk, különben nem küldhetjük vissza.

Adress Pidilidi

Nelun s.r.o.
Za Humny 3301
697 01 Kyjov
Csehország

A szállítási költségek visszatérítése

A szerződéstől való elállás esetén (az összes megrendelt árut visszaküldjük) a vevő viseli az áru visszaküldésének költségeit. Ingyenes szállítás (csomagküldés) igénybevétele esetén a mi költségünkön, ezúton megtérítjük az áru eredeti kiszállítása során kifizetett szállítási költséget, ezért csak a visszaküldött áru árát térítjük vissza.


Más szállítási mód használata esetén a vevő viseli az áru visszaküldésének költségeit is. Az Ön által fizetett szállítási költségeket az áru első kézbesítésekor 1000 HUF-val, az általunk kínált legolcsóbb szállítási móddal kompenzáljuk.

Link a visszaküldési címke generálásához

https://www.zasilkovna.cz/zpetna-zasilka/cWCGPs3ktN

 

ADJA MEG A KÜLDEMÉNY SZÁMÁT ITT

Mutasd meg a visszaküldési címkét