AKCIÓ - Ingyenes kiszállítás 8000 Ft felett (fió Packeta és Z-Box 5 kg-ig) - vége: 2024.06.23
www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
Vásároljon további 8 013 Ft
és van ingyenes szállítás
0 Az Ön kosara 0 Ft
Legújabb CRAVE cipők az egész családnak

Legújabb CRAVE cipők az egész családnak

Roman Opatřil Szerdán 05. 06. 2024 blog

A CRAVE márka mára gyönyörű mezítlábas kollekciókkal bővült, amelyek anyukáknak, apukáknak és gyerekeknek egyaránt tartalmaznak cipőket. Nem kell többé a család minden tagjának máshol vásárolnia, most már mindent egy helyen találsz!

A szülők számára a CRAVE a CUPERTINO kollekciót kínálja, amely gyerek és felnőtt méretekben egyaránt kapható. A kínálatban három szín szerepel. Ezek a sokoldalú cipők precízen formázottak, a lábujjrészen bőven van hely, a sarokrészen pedig az átgondolt szabásnak köszönhetően remekül illeszkednek. A csiszolt bőr védelmet és természetes szellőzést biztosít.

                                         

Ugyanez a színű változat a gyermekkínálatban is kapható, amely a fűzőkön kívül egy tépőzárral is rendelkezik a szorításhoz.

                                       

Sőt, a szülőknek szóló kínálat még tovább bővült! Konkrétan két újabb kollekcióval, és az első a MEDELLIN 2.0. A tornacipők rendkívül tartós vegán műbőrből készültek, ami garantálja a tartósságot és a nagyszerű megjelenést. Az On Steam® mikroszálas bélés kivételes kényelmet és légáteresztő képességet biztosít. A külső talp 5 mm rugalmas, csúszásmentes és kopásálló, természetes gumiból készült, amely kiváló tapadást biztosít.

A szülőknek szánt második kollekció a LONDON 2.0 mezítlábas változat a klasszikus velúrcipőből, természetes gumitalppal. Ez a kényelmes és időtálló, minőségi anyagokból készült tornacipő már az első viseléskor megragadja a tekinteteket.

Mint észreveheti, a mezítlábas lábbelik többnyire uniszex lábbelik. Ezt a fajta lábbelit úgy tervezték, hogy elősegítse a természetes járást és az anatómiai lábformát, amelyek olyan univerzális jellemzők, amelyek férfiak és nők számára egyaránt alkalmasak. A mezítlábas cipők formatervezése és mérete gyakran mindkét nemhez igazodik, bár előfordulhatnak esztétikai vagy színváltozatokkal rendelkező speciális modellek (például a CUPERTINO kollekció rózsaszín tornacipői), amelyek inkább a férfiaknak vagy a nőknek szólnak. Általánosságban azonban a mezítlábas lábbelik nemtől függetlenül mindenki számára alkalmasak.