Teljes mészárlás - 50% kedvezmény a Minoti, a Wende és a Sobe termékekre, valamint a már kedvezményes árucikkekre.
www.pidilidi.hu www.pidilidi.hu
Vásároljon további 8 099 Ft
és van ingyenes szállítás
0 Az Ön kosara 0 Ft
Itt a fesztiválszezon!

Itt a fesztiválszezon!

Roman Opatřil Csütörtökön 20. 06. 2024 blog

A nyár kezdetével a fesztiválok és egyéb szabadtéri rendezvények szezonja következik. A nyárral és a meleg időjárással azonban együtt jár a zivatarok és az eső lehetősége is. Szeretnénk, ha a rossz idő ellenére is élvezni tudná a szabadtéri rendezvényeket, ezért esőkabátok széles választékát kínáljuk, hogy szárazon tartsa Önt.

A szülők választhatnak klasszikus esőkabátot vagy poncsót többféle színben. Ha nem szeretné, hogy szerettei eltévedjenek, merész narancssárga színt kínálunk, de ha eggyé akar válni a tömeggel, mindenképpen válasszon a kék vagy a khaki szín közül. A csomaghoz tartozik egy praktikus táska is, amelyben a poncsót vagy az esőkabátot tárolhatod. Így nem számít, milyen buliba vagy koncertre mész, ne aggódj, minden száraz lesz.

Kattintson a képre a termékhez

Poncsó:

Esőkabát:

 

Ha fesztiválra vagy szabadtéri rendezvényre tervezi elvinni a gyermekeit, igazán széles szín- és motívumválasztékot kínálunk nekik. A kedvenc klasszikusaink közé tartoznak egyértelműen a vakondok motívumokkal ellátott köpenyek és köpenyek.

Vannak sárga és piros színű köpenyeink Vakonddal.

Az esőkabátok négy színben és 2, 4 és 6 éves méretben kaphatók.

A Mole-hoz illő csizma is kapható, amely 21 és 27 közötti méretben kapható.

Egy másik bővített motívum a szalamander köpeny, amelyet szintén négy színben és méretben kínálunk: 2 éves, 4 éves, 6 éves, 8 éves, 10 éves és 12 éves. A köpeny tárolásához egy tasakot mellékelünk.

A vakond motívumokkal ellátott köpeny és csizma kombinációján kívül más lehetséges kombinációkat is kínálunk gyermekei számára.

Ha azonban egyik motívum sem egyértelmű választás az Ön számára, akkor egy monokróm klasszikushoz nyúlhat. Gyerekeknek egyszínű esőkabátokat és poncsókat is kínálunk. De hogy ne legyen nehéz megtalálni a gyereket a tömegben, vannak neon árnyalatú egyszínű változatok is.

A köpeny:

Poncho:

És ezeket az egyszínű neonszínű köpenyeket vagy ponchókat még mindig kiegészítheted a különböző motívumokkal ellátott csizmáinkkal.

És mindenképpen nézze meg a kínálatunkban szereplő csizmák és esőkabátok teljes választékát. Reméljük, hogy mind Önök, szülők, mind gyermekeik megtalálják a kedvenc esővédelmi lehetőségüket.